Mineflo Yer Döşemesi Hangi Özelliklere Sahiptir?

www.mineflokaplama.com

 

Mineflo yer döşemesi; konutlarda, ofis benzeri çalışma mekanlarında güvenle kullanılabilecek bir zemin kaplama çeşididir. Kaliteli PVC’den üretilen Mineflo yer döşemesi; yeni binalarda veya yıpranmış her türlü zeminde, zemin uygun hale getirildikten sonra rahatlıkla kullanılabilir. Birbirinden şık desen tasarımları ve renk çeşitliliği ile kullanıldığı alanlara estetik bir görünüm ve şıklık katar. Ürün, dayanıklı yapısıyla kolay yıpranmaz, yanmaz, yırtılmaz. Kullanımı hijyeniktir, bakteri ve toz barındırmaz. Temizliği son derece kolaydır, leke tutmaz. Su ve neme dayanıklı bir ürün olduğu için koku yapmaz, rutubetli ortamlardan etkilenmez. Mineflo yer döşemesi ile yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan düz, pürüzsüz zeminleri elde etmek çok kolay ve pratiktir.

Mineflo Yer Döşemesi Fiyatları Uygun mudur?

Mineflo yer döşemeleri, kullanıcılarına zengin bir renk, desen ve kalite çeşitliliği sunmaktadır. Mineflo yer döşemesi fiyatları, ürünün niteliklerine göre değişkenlik göstermekle birlikte her durumda en hesaplı seçenek olma özelliğini korumaktadır. Zemin kaplama malzemeleri arasında en avantajlı seçeneklere sahip olan ürün, yüksek kalite ve konfora ucuz fiyat ve uygun koşullarla ulaşmak isteyenleri memnun etmektedir. Ekonomik Mineflo yer döşemesi, her bütçeye ve zevke uygun ürünleriyle öncelikli tercih sebebi olmaktadır.

Mineflo Yer Döşemesi Çeşitleri Nelerdir?

Yeni yapılan ya da renovasyon ihtiyacı duyulan yapılar için birçok farklı renk ve desen seçeneği bulunmaktadır. Orijinaline yakın meşe, kayın, ladin, maun, akçaağaç görünümlü Mineflo yer döşemesi modelleri, parke kullanımının uygun olmadığı ıslak zeminler için de taş, fayans görünümlü seçenekler sunmaktadır. Doğal görünümlü malzeme, suya dayanıklılığıyla mutfak, banyo gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Mineflo yer döşemeleri, farklı milimetrik yapıları ile de çeşitlilik göstermektedir. Döşenecek alanın özelliklerine göre tercih edilebilecek modeller; zemine sağlam tutunmaları, darbeleri emici yapıları ve şık tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

Mineflo Yer Döşemesi Nasıl Uygulanır?

Her türlü mekanda kullanıma uygun Mineflo yer döşemesi, zemine uygulama açısından da pratik ve kolay bir seçenektir. Ürün montajı, uygulayıcı firmalar tarafından yapılabileceği gibi kullanıcılar tarafından da kolaylıkla yapılabilir. Döşeme yapılacak alanın ölçümü yapıldıktan sonra maket bıçağı yardımıyla ölçülere uygun olarak kesilen parçalar, özenli bir şekilde zemine yerleştirilmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken husus; zeminin kir ve tozdan arındırılarak temizlenmesi, pürüzlerin kazınması ve zemindeki oyuk ve çatlakların alçı ya da tamir macunu ile kapatılarak zeminin düz bir hale getirilmesidir. Zemin hazırlandıktan sonra alanın ölçülerine göre kesilen Mineflo yer döşemesi zemine bütün olarak yapıştırılmalıdır. Ürünün sadece ek yerlerinden yapıştırılması daha çabuk yıpranmasına, yırtılmasına yol açabilmektedir. Döşeme işlemi bittikten sonra bir paspasla düzeltilerek havası alınan Mineflo yer döşemesi, uzun yıllar sağlıklı ve konforlu bir kullanım için hazır olmaktadır.

Niçin Mineflo Yer Döşemesi Tercih Edilmelidir?

Evlerin değişik bölümlerinde ya da çalışma alanlarında sürekli bir trafiğe maruz kalan zemin kaplamaları, estetik görünümlerinin yanı sıra dayanıklılık özelliğine de sahip olmalıdır. Mineflo yer döşemeleri; kaliteli malzemeleri ile iz bırakmadan, çizilmeden, yıpranmadan uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Temizliği kolaydır, anti bakteriyel özelliği ile sağlıklı bir kullanım sunar. Uzun süreli kullanımlarda bile doğala yakın, canlı renklerini kaybetmez; uygulandığı mekanlara estetik bir görünüm kazandırmaya devam eder. Hafiftir, zemine ağırlık bindirmez. Isı yalıtımı, ses izolasyonu sayesinde konforlu bir kullanım olanağı verir. Döşemesi kolaylıkla ve hızla yapılabilir. Doğa dostu Mineflo yer döşemesi fiyatları ile de kullanıcı dostu bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Her bütçeye uygun, ucuz fiyat avantajlarıyla yaşanılan her yerde temiz, sağlıklı ve şık bir görünüm yaratmak kolaylıkla mümkün olmaktadır.

 

 



Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!